Vanavond is er weer een beiaardconcert. Stadsbeiaardier Jos D’Hollander speelt « dansmuziek ». Put on your dancing shoes ! * Alle gekheid op een stokje, vorige week ben ik eens op het Sint-Baafsplein naar « The Beatles go beiaard » gaan luisteren, maar buiten een flard « Hey Jude » heb ik er niet veel van gehoord.

Dat had misschien met de windrichting te maken of misschien had ik een terrasje gekozen dat toch iets te ver af lag van het Belfort, maar het viel vooral ook op dat het geruchtmakende plan voor het verkeersvrij maken van de binnenstad 25 jaar geleden inderdaad nog altijd veel « gerucht maakt ». Er razen m.a.w. toch nog steeds meer wagens voorbij dan men zou denken. * Tussen haakjes: om 23 uur (en dat op een zaterdag!!!) werd ik verzocht mijn drankje op te drinken, omdat het café sloot. Nog moe van de Gentse Feesten, zeker ? * Toegegeven, het beiaardconcert was toen al lang gedaan. * En zo kunnen we zondag om 11 uur fris en monter naar het Haydn-recital door Johan Huys in het hotel d’Hane Steenhuyse. Let op: ingang via de Korte Meer ! (HLN, 9/8/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.