Tot hiertoe hebben we steeds Indische muziek aangekondigd in het Burgcentrum en toneel of cabaret in het Koetshuis, maar vanavond is het net andersom. In het Koetshuis (Hoogpoort) worden Indische hapjes opgediend en keuvelt de sitar vrolijk met de tabla, terwijl in het Burgcentrum (Burgstraat) het Theatergezelschap Speels « Een overtollig mens » serveert van Maarten Biesheuvel. Eigenlijk betreft het hier een monoloog, gebracht door Herman Boets, in een regie van Ludo Busschots * Over monologen gesproken, ook Jo De Meyere (foto) is weer in de Tinnen Pot (Tinnenpotstraat) met « Weg met de stad ! Weg met het huwelijk !» naar Juvenalis en Denise Van den Wittenboer en Iris Van Hamroe brengen nog eens hun programma in La Barraca (Muinkkaai). Voor Denise is dat dan « Laura » van Carel Donck, terwijl Iris zich over « Trianon Grijs » van Joseph Bush buigt * Alle vier deze monologen worden ook morgenavond nog eens overgedaan. Voor drie van de vier is het dan ook de laatste kans. Alleen Jo De Meyere gaat nog een tijdje door met zijn scheldcanonnade. (HLN, 13/6/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.