Agusta ! Reeds twee jaar geleden was dit het eerste woord waarmee Geert Hoste z’n jaarlijkse Gentse Feesten-conférence opende. Het is dus logisch dat men bij een titel als « Leve Agusta » op de eerste plaats aan hem denkt. Dat geven zelfs de mensen van het Koetshuis toe, die vanavond onder die noemer nochtans… Marc Van de Velde in huis halen. Het verschil met Hoste is volgens hen dat Van de Veldes humor « tijdloos » is. Inspelen op de realiteit en toch tijdloos zijn ? Het zal ons benieuwen om 21 uur in de Hoogpoort. * De reeks Nieuw Theater wordt in Vooruit om 20 uur afgesloten niet een herneming van « De vliegenier » (zie gisteren), gevolgd dooreen geflipte fuif met de Kakkewieten. * Jonge dans krijg je om 20 uur in de Kopergietery te zien met twee solo’s van en door Ives Thuwis en Emilie Sterkenburgh. * En twee monologen worden dan weer gebracht door Denise Van den Wittenboer en Iris Van Hamme in het Theateratelier van La Barraca aan de Muinkkaai. Etienne De Ruyck (foto), de baas van de barak heeft ook als regisseur de touwtjes in handen. (HLN 6/6/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.