De Russische tenor Vladimir Galouzine (foto YouTube) viel uit voor de laatste voorstellingen van “Otello” in De Munt 1997. Toen wij gingen kijken, nam voor het eerst zijn vervanger zijn plaats in en deed dat uitstekend, zeker als men weet dat hij zijn rol op twee dagen had ingestudeerd. Fonetisch leek zijn naam op Reimont Sirtii. Hij was op dat moment in Helsinki actief. Op het internet vind ik met die naam niemand terug (zelfs ook geen niet-operazangers!), dus als iemand mij kan helpen, graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.