Op dinsdag kunnen we even stil staan bij tentoonstellingen. De interessantste, « Van algebra tot pyjama » van de vzw BDJ-Jeugd en Vrede, gaat over de Arabieren in de Vlaamse cultuur. Nog tot 30 april in de inkomhal van het Provinciaal Administratief Centrum (Wilsonplein 2). De doelgroep is vooral het lerarenkorps: de leraren kunnen de expo aanvragen voor hun school, bij de provinciale uitleendienst * Tot 27 april stelt het Rodenbachfonds in het Hof van Ryhove (Onderstraat 22) anderzijds grafiek van Joris Houwen tentoon, terwijl in de Galerie Wauters (Oudburg 13) tot 18 mei recente werken op papier van Christian Verhelst te zien zijn * En de Raamgalerij EI (Sassekaai 45) heeft er een zusje bij gekregen, namelijk Crox (Onderstraat 26). Daar zijn installaties te zien van respectievelijk Heimo Wanner & Martin Dickinger en van Lisi Breus & Uli Vonbank-Schedler. (HLN, 22/4/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.