Het ideale weekend van de toneelliefhebber: deze namiddag om 15 uur in de Kopergietery « Soms verdwaal ik in een draak » van Theater Artemis, gevolgd om door de première van « Casanova’s thuisreis » van Hugo Matthysen door Jef Demedts (foto) in de Minard en morgen om 15 uur « Variaties omtrent eend » door La Barraca in hun eigen gezellige zaaltje op de Muinkkaai. * De muziekliefhebber daarentegen opteert vandaag om 14 uur voor Bob Savenberg in de FNAC en vanavond voor het Stadsconcert met het barokorkest Les Rumeurs Souterraines. * Morgen is hij of zij om 15 uur alweer op post voor het strijkkwartet van Franz Schubert, « Der Tod und das Mädchen ». En ’s avonds is er natuurlijk de La Bohème–happening op het Sint-Baafsplein. Maandagavond is er nog een pousse-café met Willem Vermandere in Trefpunt. * En tussen de plooien valt het optreden van flamenco-groep Tacon in De Wilde Zee (Cataloniëstraat) op zondagnamiddag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.