Dit weekend gaan een aantal tentoonstellingen dicht. Wie dus op de valreep nog met de kunstenaars wil kennismaken, spoede zich naar volgende oorden: cartoons van Luc Vermeersch zijn te zien in Het Wijde Ogenblik (Tentoonstellingslaan), gouaches van Ronald Noorman in galerie Wauters (Oudburg), werk van Myriam Vandenberghe en Van Chapman in D’Hoogpoorte (Serpentstraat) en een groepstentoonstelling van « Het Palet » in het Dienstencentrum van Gentbrugge. * Vanavond gaat in de Minnemeers de afscheidsmonoloog van Els Magerman in première. Dat wordt dan « De Caracal » van Judith Herzberg. * En morgenavond is Erna Palsterman (foto) te gast in de Hotsy Totsy, waar ze haar succesvolle Piaf–programma brengt. * Liefhebbers van klassieke muziek vinden we vanavond terug in het Begijnhof van de Lange Violettestraat, waar de Capella Vocale & Instrumentale een gevarieerd concert brengt, of in de Rode Pomp, waar het Russische Kamermuziekfestival van start gaat. Morgen is daar in de namiddag ook een recital door Michaela Karadjan. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.