Zoals we gisteren reeds hebben gemeld, heeft vanavond het tweede Orpheus-concert plaats in de Rode Pomp. Maar deze keer is er wél concurrentie! * Niet ver daarvandaan, in zaal Cocteau (Palfijnstraat) is er immers weer een aflevering van « Les visiteurs du soir ». Deze keer treden op: de middeleeuwse groep Ola Vogala en Les Piliers du Cabaret, twee totaal verschillende genres die wel als overeenkomst hebben dat ze beide over een uitgebreid, gediversifieerd en verrassend instrumentarium beschikken. * In Vooruit is er een optreden van de dansgroep van Wim Vandekeybus en nadien kan je, indien je dat wenst, nog naar een optreden van Bush. * In Democrazy is er op dat moment een gitaarfuif van Scorpio. * En in de namiddag (om 14.30 uur) kan je in ’t Museum voor Volkskunde naar het poppenspel « Het woud der zuchten » gaan kijken, al begint een half uur later in FNAC ook een « meet & read »-happening met Ward Ramaekers, de auteur van Johnny & Marina. Wie het schoentje past, trekke het aan! – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.