Vanavond gaat in het conservatorium « De reuzen van het gebergte » van Luigi Pirandello in première. Het betreft een opvoering door de laatstejaarsstudenten en ze is vrij toegankelijk. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het echter wel aangeraden te reserveren op het nummer 09/225.15.15, ook voor de andere voorstellingen op 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21 en 22 februari. De regie is van Wim De Wulf. * In het Nieuwpoorttheater is om 20.30 uur het Britse gezelschap Forced Entertainment te gast voor een unieke opvoering in ons land van « Speak bitterness », een experimentele, maar grappige voorstelling. * Binnenkort brengt Vooruit de nieuwe reeks choreografieën voor solodansers van Jan Fabre. Als voorbereiding kan u er vanavond gaan kijken naar de filmische registratie van drie vroegere solodansproducties. * En tenslotte is om 20 uur Willy Coolsaet te gast in de Taverne Bridge, om er over de erfenis van mei ’68 te spreken. —DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.