Op de valreep is er vanavond nog een nieuwjaarsconcert. En het wordt dan nog wel gratis aangeboden door het stadsbestuur. Het Harmonieorkest Vooruit, een van onze beste amateurorkesten, speelt om 20 uur in de BijlokeFestivalhal werk van Von Suppé en Rossini en natuurlijk ook van Johann Strauss. Een seintje vooraf is wel noodzakelijk: 09/266.52.00. * Op hetzelfde moment gaat in de Kopergietery (Blekerijstraat) « Littekens en Bergman » in première. De pijnlijke jeugdjaren van cineast Ingmar Bergman (foto) zijn voor de jongste generatie van het Speelteater aanleiding om ook terug te blikken op hun jeugd. * « Hoe schoon was mijn school » van Paljas Producties in de Tinnen Pot zou ook een terugblik op de jeugd kunnen zijn, maar is het niet. Het is immers een gepensioneerde schooldirecteur (Arnold Willems) die terugblikt op zijn carrière. * En in de Lazy River Jazzclub (Stadhuissteeg) speelt om 21 uur Max Collie and his Rhythm Aces. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.