Rustig, héél rustig. * Slechts één culturele activiteit op de agenda vanavond. Maar dat komt dan ook goed uit. Want dat er af en toe ook jazz gespeeld wordt in de Rode Pomp, dat is blijkbaar nog niet geweten. Dus, vanavond allen daarheen! ’t Is bovendien Marc Matthijs (foto), die aan de beroemde Bösendorfer-piano zal plaatsnemen, dus neofieten hoeven zeker geen free jazz te vrezen. Marc heeft ook een klassieke opleiding gehad en speelt een soort jazz die het midden houdt tussen wat ik maar « echte » jazz zal noemen en klassieke muziek. Ook de chauvinisten onder ons komen aan hun trekken, want Marc is een geboren Gentenaar (1956), die zijn opleiding volledig aan het Gentse conservatorium doorliep. Daar doceert hij nu jazz en daarnaast is hij ook nog directeur van het conservatorium in Kortrijk. Zoals alle concerten in de Rode Pomp begint optreden om 20.30 uur. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.