Het woord is vlees geworden. * « Kafka kletst », het nieuwe programma van Kamagurka en Herr Seele (foto Michiel Hendryckx via Wikipedia), is vanavond in Vooruit te zien. Bij de première kreeg het nogal negatieve kritieken. Niet eens wegens de grappen over Marc Dutroux (« Geachte Heer Dutroux, tot onze spijt moeten we u mededelen dat uw sollicitatie als cliniclown… »), die volgens sommigen écht niet kunnen, maar omdat de twee protagonisten nog niet op elkaar ingespeeld waren. Dat zou in Vooruit dan toch al beter moeten zijn. Liefhebbers kunnen alleszins weer uitkijken naar o.a. Van Patiënten en vader Godverdomme. En natuurlijk is er muziek van Johan De Smet. * Nog woord: auteur Guido Van Heulendonk (« Paarden zijn ook varkens ») is te gast in de Middagen van de Literatuur om 12.30 uur in de Stedelijke Openbare Bibliotheek. * En de omstreden auteur Cyriel Verschaeve wordt vanavond om 20 uur in Taverne Bridge belicht door Daniël Vanacker. * Om « supporters » af te schrikken is het enkel bestemd voor leden van het Masereelfonds. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.