Barok in de barak. * Een beetje oneerbiedig misschien, maar zo omschrijft Dré Posman (foto) zelf het programma dat hij vanavond op de scène van zijn Rode Pomp zet. * En dat zijn dan meer bepaald fluitist Jan Van den Borre, violist Tzumi Sato en cellist Michel Boulenger die trio’s van Haydn brengen. * King Lear in ’t café. * Zo kunnen we dan weer de Shakespeare-bewerking van het Théâtre de la Galafronie omschrijven, die vanavond en morgen nog te zien is in het Nieuwpoorttheater * Datzelfde theater speelt in de voor- en namiddag ook nog « Juju » in de Kopergietery. * ’t Zal soms wel nodig zijn om « Juju » te roepen, want drie voorstellingen per dag, dat moet toch in de kleren kruipen ! * Liefhebbers van « Zigurrat » kunnen vandaag en morgen nog terecht in Vooruit: Guido De Bruyn debuteert als theaterregisseur met « Zand » gespeeld door De Tijd. * Het is een bewerking van de Japanse roman, « De vrouw in het zand » van Kobo Abe. —DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.