Vandaag krijgt u tot 18 uur de laatste kans om in kadergalerij F Rame (Vogelmarkt) werk van Joe Van Rossem te gaan bekijken * Morgen brengt om 15 uur in de Wilde Zee (Cataloniëstraat) de groep Kurk moderne volksmuziek, een mengeling van cajun, blues en country * Op datzelfde ogenblik heeft er ook een nieuwjaarsconcert plaats in de aula van de universiteit (Voldersstraat) met het orkest Prima La Musica (foto). * Maandagavond om 21 uur tenslotte is in Trefpunt (bij Sint-Jacobs) het Brits–Amerikaanse duo Merle and Mable te gast * Achter deze benaming gaan gitarist Nick Jury en het sensuele stemgeluid van Cindy Barg schuil * Ook zij zoeken hun inspiratie in het diepe zuiden van de Verenigde Staten (de titel van hun cd is niet voor niks « Going south »), maar in plaats van de folk van Kurk, krijgt de country en blues hier eerder een rockjasje aangemeten * Zo kunnen we op de valreep toch nog eens de beentjes strekken * En dan nog wel gratis! – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.