Dit weekend kunt u voor het laatst kijken naar de nieuwe-mediakunst in de On Line-tentoonstelling in de Capitole. * Tevens is het de ultieme gelegenheid om in Galerij De Wulf (Verkortingsstraat 44, Sint-Amandsberg) keramiek van Ineke de Jong, Patrick Jadot, Yoon-Kyung Lee, Janny van der Veen en natuurlijk Etienne Dewulf zelf te gaan kijken. * Zondag krijgt u in de Tinnen Pot ook de laatste kans om naar de homorevue « Ik heb ook mijn gevoelens » van Theatergroep Ongehoordt (foto) te gaan kijken. * En tot slot is er nog een resem kerstconcerten. * Zaterdag om 20 uur in het conservatorium Engelse kerstliederen door het St.John’s Choir * Tegelijk heeft in de Sint-Elisabethkerk (oud begijnhof) een concert plaats van het Collegium Musicale Gandavense. Zondag om 15 uur in De Wilde Zee Que Basa, kerst voor vier contrabassen. * Maandag om 20 uur is er zelfs een kerstconcert in Logos met pianist Kees Wieringa. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.