Vandaag is het de laatste kans om de solidariteitstentoonstelling met tekeningen van vluchtelingenkinderen uit Kroatië en Bosnië in het Sint-Pietersstation te gaan bekijken. * En als je dan toch in kerststemming bent, kan je daarop aansluitend ’s avonds om 20 uur in de Baudelokapel terecht voor een concert met het St.John’s Choir o.I.v. Kurt Bruyneel. * Andere mensen zitten met hun gedachten al meer bij de feesten van het oudejaar. Zo gaat om 19.30 uur in Centrum Seleskest (Sint-Salvatorstraat) de show van Willy Verbeke in première met als gastvedette Christiane Locufier (foto). Ook nog te zien op 12, 28 en 29 december. Het spektakel van VOGT (Vereniging ter Ondersteuning van het Gents Theater) baadt in beide sferen. Zij inspireren zich met hun versie van Assepoester op de Engelse pantomimes, wat dus zowel humor als sentiment betekent. Voor de humor zullen wel vooral Luk De Bruycker, Vanessa en Dirk Lajoie zorgen. Tot 29 december, elke dag in de Minard. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.