Vooral tijdens het weekend dienen er voor dit rubriekje hartverscheurende keuzes te worden gemaakt. Omdat we op de theatervoorstellingen nog kunnen terugkomen in de loop van de week, hebben we vier concerten geselecteerd, die bovendien niet samenvallen. * STADSCONCERT — Zo is er vanavond om 20 uur in de Bijloke-festivalhal een stadsconcert met het Filharmonisch Orkest van Vlaanderen dat de vijfde symfonie van Bruckner brengt. Aantrekkingspool is hier dirigent Philippe Herreweghe (foto Michiel Hendryckx via Wikipedia). * BEGIJNHOFCONCERT – Zondag is er om 16 uur een Begijnhofconcert in het Begijnhof van de Lange Violettestraat met de zanggroep Kalliope, geleid door Sabine Haenebalcke. * BRAZILIAANSE JAZZ — ’s Avonds is om 20 uur, in de Balzaal van Vooruit de Braziliaanse jazz-zangeres Marisa Monte te horen. * PERCUSSIE — We sluiten onze marathon maandagavond om 21 uur af in Trefpunt bij St.-Jacobs met percussionist Frank Nuyts, begeleid door zijn vrouw. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.