Op dezelfde dag dat 45 jaar geleden Rod Stewart zijn eerste bezoek aan Vorst-Nationaal bracht (aangezien ik in die tijd werkloos was, ben ik er helaas niet naartoe gegaan), ging in de Verenigde Staten de film Rocky in première, met in de hoofdrol uiteraard Sylvester Stallone. Een filmticket kon ik me nog wél permitteren, maar toch ben ik hier ook niet naar gaan kijken, ook niet toen hij in Vlaanderen werd uitgebracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.