De sopraan Elisabeth Knighton Printly moest op het einde van Puccini’s opera ″Tosca″ uit een raam springen. De eerste berichten waren dat zij zich vergiste van venster en i.p.v. op een matras kwam ze negen meter diep op de grond terecht.

The curtain came down after the leap, maar dit is natuurlijk altijd het geval in “Tosca”. Op die manier the audience at the Minnesota Opera production at the Ordway Music Theater didn’t see the accident.
Kathy Graves, an opera company spokeswoman, said there were two crew members on the platform to make sure Printy landed safely, but for some reason she didn’t. She said reports that Printy had jumped out the wrong window were erroneous. ″Nobody really knows what happened in the jump,″ she said. ″It’s hard to believe that it happened.″
Next day Elizabeth Knighton Printy was in fair condition at St. Paul-Ramsey Medical Center. Her husband, David Printy, a businessman who ran for governor the year before, said she had a fractured pelvis and broken ribs.
Kortom, zoals Iowa Bob zaliger ooit zei in “Hotel New Hampshire” (John Irving): “You’ve got to get obsessed and stay obsessed. You have to keep passing the open windows.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.