Rocker Jerry Lee Lewis viert vandaag zijn 86ste verjaardag. 86? Dat is geen “rond getal”, dus… Nee, maar 45 jaar geleden, toen Jerry Lee dus zijn 41ste verjaardag vierde, liep het feestje een beetje uit de hand en de jarige schoot zijn bassist Norman Owens in de borst.

Hij mikte op een flesje bier, gaf hij achteraf als excuus. Owens werd echter twee keer in de borst geschoten… Hij herstelde gelukkig maar gaf wel zijn ontslag. Bovendien spande hij een proces aan tegen zijn vroegere werkgever. Lewis werd (blijkens bovenstaande foto) weliswaar even aangehouden, maar of het ooit echt tot een proces is gekomen en hoe het dan wel afgelopen is, heb ik niet kunnen terugvinden.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.