Lev Anikeev werd geboren te Moskou in 1936. Vanaf 1954 speelt hij als altviolist in diverse ensembles voor klassieke muziek, o.a. het strijkkwartet van het Kamerorkest van Moskou, de Solisten van Moskou en het Vladimir Spirakov Ensemble. Met The Moscow Chamber Soloists heeft hij ook een CD uitgebracht op het label van De Rode Pomp samen met Michel Taits en Elena Boni, met wie hij ook deel uitmaakte van het orkest van de Vlaamse Opera. Hij leidde daar de altvioolsectie. Het vierde lid is Valery Krivoborodov.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.