Alweer is het tijd om een ex-wielrenner uit Temse in de bloemetjes te zetten. Deze keer is het José Rooms (op bovenstaande foto van Erik Van Herck links naast zijn broer, de latere prof Guy Rooms) die jaar gisteren 55 jaar oud is geworden. In 1985 kende hij als junior zijn gloriejaar door op piste zowat alle Belgische titels te winnen die er te winnen vielen (kilometer, sprint, achtervolging, omnium). Wat er nadien gebeurd is, zodat deze schitterende start geen opvolging kende, weet ik niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.