Na vijftig jaar zijn mijn vroegere klasgenoten gisteren nog eens samengekomen in ’t Veer in Tielrode. Het idee om iedereen nog eens met elkaar in contact te brengen (via mail) kwam van Guido Hullebroeck. Van Wim Boon was dan weer het initiatief om daaraan een fietstocht te koppelen. Zelf kon ik jammer genoeg niet aanwezig zijn.

Het werd een heel leuke fiets- en napraatmiddag die uiteindelijk toch tot bijna acht uur heeft geduurd. In eerste instantie wat onwennig om op al die iets oudere gezichten opnieuw een naam te kunnen plakken maar na één of twee minuten was die onwennigheid weg en waren we al snel aan ’t babbelen en door mekaar aan ’t roepen en vragen aan het stellen.
In totaal waren we met zes fietsers (Wim, Edwin, Tony, Frans, Roland en Stef) en zijn Danny, Frank en Guido naderhand in ’t Veer opgedoken.

Stephane Van Den Keybus

Op bovenstaande foto van links naar rechts vooraan: Stef Van Den Keybus, Tony Willaert, Wim Boon, Daniël De Cauwer en Roland Hiel. Rechts achteraan François de Dycker. Frank De Pauw zit verscholen achter Edwin Thoen rechts vooraan. (Foto Guido Hullebroeck, Beveren Waasland)

Foto Tony Willaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.