Jane Webster werd geboren in Londen in 1962 en zong op de Cardiff Singer of the World op 18/6/91 “Seligkeit” van Schubert en verder nog een aria uit “Maria Stuarda” van Donizetti, “Five eyes” van Armstrong Gibbs en liederen van Wolf en Granados. Haar prestatie sprong er zeker niet bovenuit en ze is later dan ook vooral het pad van de musical en aanverwanten ingeslagen. Al heeft ze ook een CD met liederen van Hildegard von Bingen uitgebracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.