Ann Van Coillie

Violiste Ann Van Coillie studeerde na haar studies aan de conservatoria van Gent en Brussel verder aan het Mozarteum te Salzburg, waar zij het eindgetuigschrift behaalde in de klassen van Sandor Vegh, Veronika Hagen en Nikolaus Harnoncourt. Ze speelde eerst bij I Fiamminghi, nadien bij de Vlaamse Opera. Ze speelt ook barokviool o.a. bij “Les musiciens du Louvre”, maar nadat ze gehuwd was met Arne Deforce, begon ze zich meer en meer toe te leggen op de hedendaagse muziek b.v. met “Champs d’action”. Ondertussen zijn ze alweer uit elkaar, maar ik weet niet of dit nu ook te merken is aan haar repertoirekeuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.