21 mei: Drieprovinciënrit (115km)
Zeven SNA-deelnemers waren er aan de Keizerbrug voor deze lastige rit te Steenhuize. Gelukkig was er François met de auto zodat iedereen mee kon. Een enorm grote groep vertrok in mooi weer en na amper 500m stond Ronny plat. Hij werd opgewacht door Michael en Didier. Met onze kleine defecten waren wij nog bij de besten want, kreeg de club van chauffages De Schepper uit Oudenaarde heel wat platte banden, dan bleek het voor de inrichtende club (foto) nog erger. Deze waren niet te tellen. Gemiddeld zowat om de 5km stond er iemand plat. Kortom, zeker méér dan twintig lekke banden en dat is niet eens overdreven. Dank aan François die ons terug kwam ophalen, zodat iedereen weer met de auto naar huis kon, want dat was wel nodig!

André Dhondt

Een gedachte over “35 jaar geleden: uit het SNA-tijdschrift (11)

  1. Berghof in Steenhuize is niet alleen het café waar renner Frank Vandenbroucke graag kwam ‘en nog wordt vereerd) maar ook van het huis van Adolf Hitler in Berchtesgaden. Twee figuren die heel wat mensen rond hun vinger konden draaien maar zichzelf niet in toom konden houden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.