In de schiftingen van de Elisabethwedstrijd 1993 zaten niet minder dan drie Parks: Chul-In, Keunah en Sandra. Chul-In speelde sneller dan haar schaduw. “Alle noten zijn er, nu de muziek nog!” schampte Nicolas Blanmont bitter. De twee anderen bleven onopgemerkt.

Chul-In Park (foto Roger Mastroianni) was born in Seoul and came to the United States to study at the Juilliard School at age 11. She received a doctorate in music with a minor in arts administration from the Indiana University School of Music, where she served as teaching assistant to Josef Gingold, a former concertmaster of The Cleveland Orchestra. Chul-In Park joined the first violin section of The Cleveland Orchestra in September 1995.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.