De Australische contratenor Graham Pushee (°1954) was Endymion in de Muntschouwburg-versie van Francesco Cavalli’s “La Calisto”, zoals gedirigeerd door René Jacobs in april 1993. Enkele jaren eerder werkte hij in Basel reeds samen met Jacobs voor een opera van Cesti en in 1992 creëerde hij in Wenen de rock-opera “Freudiana”. Samen met de Australian Brandenburg Orchestra, onder leiding van Paul Dyer, werd hij genomineerd voor de 1995 ARIA Award voor Best Classical Album voor het album “Haendel: Arias”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.