16 april: 100km brevet
Elf SNA’ers is weinig maar, rekening houdend met het “SNA-hospitaal”, toch nog goed. Eigenlijk waren er twaalf, maar John mag nog niet ingeschreven worden, dus officieel elf. Wat niet belette dat “vedette” John zijn tweede honderd kilometer-rit vlot uitreed. Het was dus geen uitzonderlijke “goeie dag” op paaszaterdag en Johnneke bewees weer dat er heel wat pit in zit. Al was hij deze keer wel moe, een lach kan er steeds af. We hadden trouwens in de tijdrit al gezien dat er wat inzat in onze jongste… Iedereen reed vlot uit en wie we niet zagen dat was Roddy. Die heeft blijkbaar macht te koop, want ge ziet niet eens dat hij honderd kilometer gereden heeft. Spijtig dat de “J.R.-brothers” niet méér kunnen rijden, want dat is een duo om naar uit te kijken. Maar wie was er wel moe? SNA luisterde mee naar een gesprek tussen vader Ronny en zijn zoontjes: “Zouden we niet beter morgen naar de cinema gaan in plaats van deze avond…?”

André Dhondt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.