14 april 1968
We zijn eerst naar Waasmunster geweest en daarna naar de wielerwedstrijd in Hamme. Etienne ging mee alhoewel hij ziek was na het bal van gisteravond. In Hamme zijn we ook op café geweest. Daar er weinig interessante renners in koers zaten, zijn we maar naar huis gereden, waar wij onze piratenzender eens besproken hebben. ’s Avonds zijn we zonder Etienne gaan wandelen met zeer veel humor, vooral toen Red het laatste woord moest hebben tegen een dronken Pol Van de Vieren.

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.