In de jaren zestig deden wij met onze klas mee aan “Toppers van Tobbers” van Humo. De jongen die zich dat allemaal aantrok was Tony Willaert uit Bornem. 55 jaar geleden stond “Lady Madonna” van The Beatles op nummer één!

Ik herinner me nog dat we door deze deelname op een bepaald moment (in 1967) een pakketje toegestuurd kregen van het management van de pas beginnende zanger Paul Severs. Het betrof zijn eerste single “Meisjelief, I want you” en we werden vriendelijk verzocht hem te gedenken in onze hitparade. Welopgevoede jongens als we waren, deden we dat ook (!), maar op het eerste gezicht zonder succes: het werd geen hit. Op de keerzijde stond echter toen al “Geen wonder dat ik ween” en dat zou Severs later (1970) opnieuw uitbrengen en deze keer wél met succes!

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.