De Spaanse wielrenner Marc Soler (foto Fmorenoe via Wikipedia) wint Parijs-Nice, Tim Wellens (5de) wint het puntenklassement, Thomas De Gendt het bergklassement.

Marc Soler Gimènez (Vilanova i la Geltrú22 november 1993) reed van 2012 tot en met 2014 bij Lizarte, de amateurtak van Movistar. In 2015 won hij het eindklassement van de Ronde van de Toekomst. In 2016 de 4e etappe en het jongerenklassement van de Route du Sud. In 2017 won hij het jongerenklassement van de Ronde van Catalonië en de 1e etappe van de Hammer Sportzone Limburg. In 2018 won hij het eind- en jongerenklassement van Parijs-Nice en in 2020 de Trofeo Pollença-Andratx. (Wikipedia)

Op 21 oktober 2020 heeft hij de tweede rit in de Vuelta gewonnen. Hij glipte in het slot weg uit een elitegroepje. De sprint om plaats twee werd gewonnen door leider Primoz Roglic. Tim Wellens liet zich ook alweer zien vandaag, met een eenzame doelloze ontsnapping. (Sporza)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.