Het is vandaag al tien jaar geleden dat de voormalige Ierse triatleet Junior Heffernan is omgekomen tijdens een wielerwedstrijd in Engeland. Aangezien zijn tragische dood over het hoofd wordt gezien op de Wielersite, besteed ik er zelf maar wat aandacht aan.

Junior Heffernan was an Irish triathlete who at the end of his cut short athletic career was competing mostly in Great Britain. Heffernan represented Ireland in international competitions both at the World and European championship levels in the triathlon from 2007 until 2009 when a hip injury sent him in the direction of bicycling. Prior to his setback he was widely considered to have been Ireland’s most promising triathlete. As a bicyclist Heffernan competed for the Herbalife Leisure Lakes Team. Heffernan was fatally injured in a collision during the Seven Bridges Road race near Olveston in Gloucestershire, England. He was 23. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.