7 januari 1968
Iedereen aanwezig. Onenigheid omdat wij van plan waren naar ’t voetbal te gaan, maar Ron wou niet. Zijn dan maar naar het clubhuis gegaan. Hebben enkele platen gespeeld o.a. de nieuwe “Homburg” (Procol Harum), “Sam” (Keith West) en “Zabadak” (Dave Dee, Dozy, etc.). Hebben ook enkele brieven geschreven voor het corresponderen (*). ’s Avonds waren wij van plan om het avondspel te doen, maar Red ging niet akkoord met de indeling der groepen. Tot overmaat van ramp kwam hij ’s avonds niet af, wat hem een boete van 50 fr. opbracht. Hebben dan maar een loopwedstrijd voor Flowers gelopen. Uitslag: 1.Ron Dovan, 2.Ken Stevens, 3.Etienne Van Damme. Die avond hebben we ons goed geamuseerd.

Erik Westerlinck

(*) Het waren brieven naar meisjes, vandaar bovenstaande illustratie. Geen van de vier Blommenkinders heeft ooit een antwoord ontvangen. (RDS)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.