We hebben reeds gesignaleerd dat er in de Kopergietery een eindejaarsproductie loopt onder de toepasselijke titel « Feest ». Sommige opvoeringen zijn echter nog feestelijker dan andere en vanavond is dat b.v. het geval. Je krijgt met andere woorden niet enkel de dansende dozen van Gonnie Heggen te zien, maar men kan ook zelf participeren aan de staande receptie en het wandelbanket. Voorwaarde is echter wel… dat je zelf eten en drank meebrengt. Ja, het is een Hollandse productie, dat heb je goed geraden. Maar niet getreurd, je wordt wel gefilmd (door Vincent Bal nemen we aan) en zongen The Kinks destijds reeds niet: « Everybody wants to be in showbizz, everybody wants to be a star ?» * Op 4 en 9 januari is er nog eens zo’n speciale editie en als je vanavond langsloopt op de tango-oefenavond in het Danscentrum van de vzw Polariteit dan kan je de volgende keer misschien een sensuele tango dansen tijdens het « Feest »-gedruis, zodat je zéker in beeld komt. Het Danscentrum ligt vlakbij het Campo Santo. Als je hart het begeeft, moeten ze je niet eens ver dragen. (HLN, 26/12/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.