Vandaag is het 75 jaar geleden dat de dertigjarige jazz-zangeres Ella Fitzgerald in het huwelijk trad met de 21-jarige bassist Ray Brown (links op bovenstaande foto; de man in het midden is Louis Jordan).

Ella Fitzgerald was op erg jonge leeftijd al even getrouwd geweest met iemand die volgens de ene site een metselaar wordt genoemd en volgens een andere… een gangster. Ook het huwelijk met Ray Brown zou niet lang stand houden. In 1952 zal alles reeds te herdoen zijn…

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.