Men zal wel veronderstellen dat we de première van « Het oneindige verhaal » in NTG tot manifestatie van het weekend uitroepen, maar in feite betreft het hier een herneming * Nee, het optreden dat u absoluut niet mag missen, is vanavond dat van Hans Liberg (foto YouTube) in het ICC. Voor zijn komisch muzikaal programma kreeg hij onlangs zelfs een Emmy (het zusje van Oscar) * Van eenzelfde hoog gehalte was de eerste cd van de eigentijdse folkgroep Panta Rhei. Maandagavond wordt in de Rode Pomp, hun tweede voorgesteld, benieuwd of we nog steeds met superlatieven mogen zwaaien * Voor fijnproevers is er ook nog het optreden van het Gents Madrigaalkoor samen met het koor Cantiga uit Barcelona en het Collegium Instrumentale Brugense, zondag om 16 uur in de Bijlokehal. Op het programma een creatie van Johan Duyck en de fameuze mis in c van Mozart * Vanavond is er in het conservatorium een recital van de sopraan Gloria Guida Borelli * Op « Mrs.Klein », dat eveneens vanavond in het Barraca-atelier (Muinkkaai 16a) in première gaat, komen we zeker nog eens terug. (HLN, 6/12/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.