Over « Charms » moeten we het niet meer hebben. Niet omdat het al eens in dit nederige rubriekje mocht figureren, maar omdat Walpurgis door de schalkse stunt met de verloren basklarinet nu in alle kranten heeft gestaan. Daarom ook de andere voorstellingen van het weekend aangekondigd in deze stijl. * Verloren: een arpeggione (soort cello), daarom zal Wim Vandenbossche maandag in de universitaire filmclub (Paddenhoek) de arpeggione-sonate van Schubert op fluit vertolken. * Verloren: matrozenmuts. Terug te bezorgen bij Billy Budd, morgennamiddag in de opera. * Verloren: een parel. Terug te bezorgen bij Sloester de Oester, deze namiddag in het Museum voor Volkskunde. * Verloren: Vladimir de Vlieg in Krakeel. Beloning vanavond: een vliegenmepper. * Verloren: Theodoor de Teckel (foto Igor Bredikhin via Wikipedia). Hier terug te bezorgen. Waar ? Hier, vanavond in Arca. * Hoofd verloren in bed in Minard tijdens « Koppen ». Beloning vanavond voor de vinder: een extra kop-kussen. * Verloren: oorkuiser. Terug te bezorgen tijdens Oorsmeer, morgen in Vooruit. * Gevonden: bierofoon. Morgen in Hotsy Totsy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.