26 november 1967
Van Damme afwezig. Hebben eerst gestemd voor de Top 15 en daarna enkele nieuwe platen gespeeld. Daarna naar luisterspel “Tom Sawyer” geluisterd. Ouders van Ron hadden enkele stemmen veranderd. Vooral Ron zijn moeder stond er humoristisch op. Ook naar onderonsje geluisterd van de familie De Schepper. Was geweldig om te lachen. Hebben dan nog een stukje van tienershow opgenomen. ’s Avonds avondspel. Red had last van “den dappere”. Etienne en Ron waren niet tevreden daar het te vroeg gedaan was en er te weinig briefjes waren verstopt. Ook onenigheid over allerlei boetegevallen.

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.