Door het ongeval van Els Dottermans (foto Michiel Hendryckx via Wikipedia) is de « niet première » van « Ten Oorlog » dan toch nog noodgedwongen een echte try-out geworden (al was de BRTN–radio tegen alle afspraken in toch aanwezig, al dan niet met medeweten van de organisatoren). We nemen aan dat Ilse Uitterlinde vanavond nog niet klaar is om de plaats van Els in te nemen (al betreft het nu enkel het eerste deel en niet de hele marathon). Voor nieuws op de valreep, bel Vooruit: 267.28.28. * Ook in Arca is er iets misgegaan, zodat de première van « Hier » van Michael « Clockwise » Frayn werd uitgesteld tot 20 november. De première, jawel, maar niet de voorstellingen. Dat worden dan ook maar try-outs, waarvoor men dan wel 150 fr vraagt. * De enige echte try-out is die van het NTG. Daar speelt men morgen om 20 uur « Strelingen » van Sergi Belbel in de Minnemeers. Gratis. En zo hoort het ook bij een echte try-out. In de naweeën van ’68 volgde er dan ook nog een discussie met het publiek, maar dat zal nu wel gedaan zijn, neem ik aan. (HLN, 12/11/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.