Natuurlijk is het ook vanavond nog jazzkroegentocht. Gewoontegetrouw bijt ’t Vosken de spits af om 21 uur met Freddy Sunder (foto), samen met Wibrin Jazz in ’t Waterhuis aan de Bierkant en The Crescent City Joymakers in de Oliver Twist.

Om 21.30 uur treedt in Den Turk het Fabrice Alleman Quartet op. Een beetje speciaal is het Elf Twelf Trio dat in Trefpunt stille films begeleidt. Om 22 uur is het in de Aba Jour de beurt aan Jim Tonik’s Full Spectrum en in de Charlatan is er Jazziz. In het Sphinxcafé valt het Ben Sluijs Quartet te beluisteren. * Liefhebbers van klassieke muziek zijn vroege vogels en kunnen dus om 20 uur reeds terecht in de Bijlokekapel voor Il Fondamento, in de Rode Pomp voor het Ensorkwartet en in Sint–Baafs voor het Concertgebouworkest uit Amsterdam, geleid door Philippe Herreweghe. * Ook veel toneel (eveneens om 20 uur): « Ploenk » door TIL in de Tinnen Pot, « De Keizer van het Verlies » van Jan Fabre in Minard, « Oud IJzer » van Ed Vanderweyden in het Burgcentrum, « Broken Glass » van Arthur Miller in Arca en natuurlijk « Midzomernachtsdroom » in NTG. (HLN, 24/10/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.