24 september 1967
Kermis te Kruibeke. Van Damme afwezig (met zijn ouders naar Rupelmonde). Kas: 150 fr. Roland Hiel (rechts op de foto), met vriendin Chris, Etienne Eeckhout en Marc Riebbels (tweede van rechts), vrienden van Ron, aanwezig. Ronny Van De Vijver wint wielerwedstrijd. Charel Smet (goed gereden) werd twaalfde. Jan Meersman gaf op en Richard Bukacki was er niet. Er waren ook twee Engelsen: Pete Jenner en James Booker. Tot slot reden we een wielerwedstrijdje Kruibeke-Temse: 1.Gunther De Wilde; 2.Ron; 3.Ken; 4.Red (werd gelost omdat hij dringend naar de WC moest).

3 gedachtes over “55 jaar geleden: uit het Blommenkindersdagboek (3)

  1. Ik heb leuke herinneringen aan Marc Riebbels, want wij zaten samen op kot in de Plateaustraat 6 te Gent, in 1969 en 1970. Marc studeerde voor dierenarts en ik voor burgie. Marc was de enige die een badkamer had, en hij verhuurde die voor enkele sigaretten aan zijn kotgenoten met een lief…

    Geliked door 1 persoon

      1. Dag Marc – ik schrijf op dit moment aan een aantal herinneringen, vandaar de anekdote van de sigaretten! Wij wonen nu in Nederbrakel, steeds welkom als jullie in de buurt zijn! Je vindt me wel op LinkedIn.

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.