Vanavond gaat het vernieuwde NTG van start. Om 21.30 uur is er immers een gratis fuif in de Minnemeers. Ik hoor u al zeggen: sinds wanneer is een fuif ook al cultuur? Het antwoord is vrij simpel: de muziek wordt verzorgd door het orkest van NTG-acteur Tom van Landuyt en ook (bijna) alle andere leden van het gezelschap zullen een nummertje brengen. * Trouwens, buurtfeesten is dat cultuur? Toch als je het Logos-duo tot je buren moet rekenen. Dan krijg je tussen 18.30 uur en 20 uur op het Zondernaamplein b.v. het Ohre–project van Moniek Darge aangeboden. In de begeleidende toelichting is zij opzettelijk vaag over wat dit precies inhoudt, alleen wil ze wel kwijt dat het zich vooral tot de kinderen richt. * Prachtige muziek in de bios vanavond. In Studio Skoop komt in de reeks « amour fou » immers « The Piano » nog eens aan bod. De titel van de reeks is zeker goed gekozen, want een verwilderde man die in het onherbergzame Australië een piano toets voor toets ruilt voor de liefde van een vrouw, dat moet wel « amour fou » zijn! (HLN, 29/8/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.