Denkt u bij deze snikhete temperaturen ook soms: was het maar toegelaten om nu in de koele Sint-Baafskathedraal te zitten met een Johnny Walker met veel ijs ? Wel, als u zelf voor het ijs zorgt dan gaat vanavond uw wens in vervulling. Op het orgel speelt dan immers de Schot Johnny Walker psalmen, waarbij Schotse volksliederen aan de oorsprong hebben gelegen. * Ook in Studio Skoop heeft men deze hittegolf reeds voelen aankomen. Daar programmeert men vanavond immers « Heat » met Al Pacino en Robert de Niro. * In Sphinx is het echter Juliette Binoche die voor verhitte gemoederen zorgt. Alhoewel… Juliette is eerder het type van de koele schoonheid en dat is zeker het geval in de film van vanavond, « Trois couleurs: bleu ». We kunnen u nu trouwens al verklappen dat tijdens het weekend ook nog « Blanc » en « Rouge » op het programma staan. Een buitenkans dus voor wie deze Kieslowski-trilogie nog eens wil meenemen. * Godfried-Willem Raes tenslotte grasduint nog altijd in zijn tape-collectie. Vanavond laat hij onder meer werk van Marco Russo en Jerry Hunt horen (en zien). (HLN, 21/8/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.