Even the bad times are good is een single van The Tremeloes. Het is afkomstig van hun album Here come the Tremeloes. De single stond qua verkoop in de schaduw van hun grootste succes Silence is golden, een nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk. Het nummer is geschreven door de hitschrijvers Peter Callander en Mitch Murray. (Wikipedia)

Even the bad times are good stond dertien weken in de UK Singles Chart, met als hoogste notering de vierde plaats. In de Billboard Hot 100 stond het zeven weken genoteerd met als hoogste plaats 36. In de top 40 van Radio Veronica was de zevende plaats de hoogste notering. De BRT-top 30 bestond nog niet volgens Wikipedia, maar bij de Blommenkinders was het alleszins een grote meezinger!

Ronny De Schepper

Bij een live-uitvoering kan men zien dat het eerst drummer Dave Munden is die de lead vocals voor zijn rekening neemt en nadien de bassist Chip Hawkes:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.