25 jaar geleden liet Godfried-Willem Raes (foto) een paar voorbeelden uit zijn audio- en videotape collectie horen. Om te weten hoe groot de verschillen wel zijn met die welke deel uitmaken van uw of mijn verzameling, moet u om 20 uur in de Logos Tetraeder (Bomastraat) zijn.

We hebben reeds gezegd dat de titel van de reeks « Lieve meisjes » in Studio Skoop eigenlijk ironisch bedoeld is. Vanavond wordt dat nog maar eens bewezen met « Bound », een film over een lesbisch koppeltje dat uit het maffia-milieu probeert te ontsnappen. * Sphinx stelt daar « The damned » tegenover, de anti-fascistische klassieker van Luchino Visconti. Om 22 uur kan u daar ook nog eens naar « Ascenseur pour l’échafaud » gaan kijken voor wie de eerste voorstelling heeft gemist. * En licht mentaal gehandicapten kunnen dankzij KuMen (Kunst en Mentaal gehandicapten) een geleid bezoek brengen aan de Sint-Pietersabdij. Bij dit weer zal vooral de tuin wel speciale belangstelling wegdragen. Wie wil weten wat er groeide in de hof van de monniken, kan tot en met 15 oktober contact opnemen met 09/222.07.62. (HLN, 13/8/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.