Hé! Geen sluitingsavond met Raymond van het Groenewoud! De Spelers en Drinkers (foto) staan bij Sint-Jacobs voor een zware taak. * En zo zijn we alweer aan het einde van de Feesten met talrijke manifestaties die we niet hebben kunnen behandelen. * Het dagelijkse debat om 14.30 uur in de Baudelokapel b.v. Als slot wordt er gediscussieerd over het nationalisme. * Er was ook de mini-musical Camelot gebracht door Bob De Moor, Guido Naessens, Nathalie De Schepper en Luc Van Loo in Sofitel. Laatste kans om 23 uur * En over de programmatie van Arca hebben we het ook niet gehad. Nochtans geven Kommil Foo (om 19.30 uur) en Geert Hoste (22.30 uur) er het beste van zichzelf. * Aankomend talent komt aan bod in de Tinnen Pot: de Bloedbroeders om 20.30 uur en het Dick van Landeghem Trio om 22.30 uur * En in de Rode Pomp is om 16 uur voor het laatst « De Stenen Gast » op bezoek. Deze opera van Dargomisjky geeft de visie van Alexander Poesjkin weer op de figuur van Don Juan. * De laatste noten zijn daar voor het Lehner-trio (om 19.30 uur) en pianist Louis Pas (om 22 uur). (HLN, 28/7/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.