Misschien heeft u ook het gerucht opgevangen (het wordt namelijk verspreid door het bureau dat voor de ticketverkoop zorgt) dat « Radio Carmen » in het Nieuwpoorttheater niet meer zou doorgaan, welnu dit is helemaal niet waar. Het misverstand is wellicht ontstaan door het feit dat het theateraspect van deze voorstelling tot een minimum (één uur) is herleid en dat men voor de rest effectief als vrije zender de lucht ingaat. * Vanavond is het hoogdag op het Sint-Jacobspleintje, want bluesgitarist Roland (foto Michiel Hendryckx via Wikipedia) viert daar (zoals elk jaar) met tal van vrienden zijn verjaardag. * Op datzelfde ogenblik (23 uur) laat de Homo- en Lesbiennebeweging in Cocteau enkel muziek door vrouwen horen. Misschien kan de doelgroep vooraf (om 21 uur) afzakken naar de Spiegeltent, want daar treedt Patricia Beyssens op. * In het conservatorium is er om 11 uur een klassiek aperitiefconcert. * En niet te vergeten, elke dag om 21 uur in de Baudelokapel De Vieze Gasten met « De klacht van de armoede », één van hun beste stukken van de jongste jaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.