Vandaag is het precies twintig jaar geleden dat de Vlaamse actrice Denise Daems overleed op het Griekse eiland Lesbos, waar ze op vakantie was. Ze was pas 59 en overleed na een allergische reactie op een insectenbeet. Ze was getrouwd met collega-acteur Theo Van Baarle.

Denise Daems was bij het grote publiek vooral bekend door gastrollen in enkele Vlaamse series, zoals F.C. De Kampioenen, De Familie Backeljau, Nonkel Jef, Heterdaad en Drie mannen onder een dak, maar ze was voornamelijk te zien in het Fakkeltheater. Zo b.v. in “Turks Bad” en in “Verjaardagsfeest in Outremont” in oktober 1982 waaruit de bijgevoegde foto is genomen.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.