Eindelijk kunnen we de jazzliefhebbers nog eens verwennen. Vanavond treedt immers het Amerikaanse Paul Bley Trio op in de Gele Zaal. * In Cocteau wordt er gefuifd. Les Visiteurs du Soir nemen immers afscheid met een poëzie performance door Karel Van Deun en Cecile Brochet, zijnde Peter Flynn, Luc Van Autreve e.a. Tussendoor zorgt de Oranje Houtzagerij voor de meest amoureuze muziek van de jaren negentig. * Maar opletten met slotfuiven, visiteurtjes, want vorige week sloot ook de Arcazolder op feestelijke wijze z’n deuren en kijk vanavond is er nog een soort van nageboorte met Lien Lambert. * Vooruit heeft zowel « oude meesters » als « nieuw theater » op het programma staan. Met het stuk « Oude meesters » van Stan trekt men weliswaar naar het Vleeshuys aan de Groentenmarkt, maar de nieuwe maatjes Marije Idema (foto) en Dimitri Leue mogen in de Domzaal blijven. Ze brengen elk een monoloog, die vooral de jongeren zal aanspreken. Bij Marije omdat het over een meisje gaat dat vrouw wordt, Dimitri illustreert zijn verhaal met muziek van Stef Kamil Carlens. (HLN, 4/6/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.